Hjem
Vejledninger
Download
Log på
Det nye FC-intranet - beta
Velkommen til FC-Intranet
For at logge dig på FC-Intranet skal du være oprettet som bruger på din skole.

Det nye FC-intranet

FC-intranet har fået et nyt udseende med mange nye muligheder. Når du logger på, så er du på FC. Når løsningen foreløbigt er beta, skyldes det, at der kan være nogle problemer med korrekt visning alt efter browsertype og version. Hvis du oplever problemer, så kan du bare bruge det normale login.

FC-intranet klient

FC-Intranet er baseret på systemet FirstClass. Til det system er der en klient, der skal installeres på computeren, såfremt man ønsker det. Der er nogle fordele ved at køre med klienten bl.a. en hurtigere opdatering af FC-intranet skrivebordet. Til venstre på denne side ligger der under vejledninger en vejledning til installation af klienten. Under punktet download ligger nyeste klient til download.

FirstClass Web -klient

I denne sides øverste venstre hjørne kan man logge på FC-Intranet via en browser. Web-adgangen er velegnet, når man arbejder fra tilfældige computere, men husk at logge ud. Til det daglige brug anbefales det at bruge klienten, da der tilbydes flere funktioner/oversigter samt en hurtigere adgang til konferencer.

mit.supportcenter.dk
Alle brugere på Intranettet kan logge på mit.supportcenter.dk. Her er der mulighed for at skifte password til alle tjenester fra IT-Supportcentret. Ændringer i password vil normalt slå igennem i løbet af ca. 10 minutter.